Rakennekynnet

RAKENNEKYNNET

Kauniit kynnet ovat jokaisen Naisen perusoikeus – me La Chica kynsistudioissa uskomme niin ja teemme kaikkemme jotta Sinun kynsistäsi tulee kauniit ja kestävät. Teemme Sinulle La Chica Rakennekynnet silloin kun haluat kynsiisi lisää pituutta. Kun omat kyntesi ovat jo riittävän pitkät, mutta haluat niistä näyttävät ja kestävät, valitse La Chica Geelilakkaus.

La Chica on Rakennekynsien asiantuntija yli 17 vuoden kokemuksella, kynsimuotoilijamme tekevät vuosittain La Chica Rakennekynnet yli 6000 asiakkaalle ja lisäksi teemme tuhansia Geelilakkauksia ja erilaisia kauniita kynsien koristeluita. Teemme Sinulle aina trendikkäät kynnet joiden kestävyyden takaamme La Chica Laatutakuulla!

La Chica Rakennekynnet tehdään Sinulle aina turvallisella ja hajuttomalla geelillä. Käytämme vain huippulaadukkaita kynsigeelejä, jotka on valmistettu Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Olemme valinneet Sinun kynsillesi parhaat tuotteet pitkän tuotetutkimuksen jälkeen, testattuamme kaikkien tunnettujen valmistajien geelit.

Ylivoimaisesti suosituimmat kynnet joita teemme ovat La Chica Rakennekynnet Värigeelilakkauksella. Saat Sinun kynsillesi piristävää vaihtelua valitsemalla varauksen yhteydessä esimerkiksi Glitter kynnet tai kynsien koristelun 1-10 kynnelle. Teemme mielellämme Sinulle myös Ranskalaiset Rakennekynnet, jotka ovat kestosuosikki Klassista tyyliä arvostavalle.

La Chica Rakennekynsien huollot alkaen 60 €, Uudet La Chica Rakennekynnet alkaen 75 €.
Kanta-asiakkaanamme saat joka 10. Rakennekynsien huollon puoleen hintaan!

LA CHICA GEELILAKKAUS – UPEAT JA KESTÄVÄT KYNNET SINULLE!

Teemme Sinulle kestävän La Chica Geelilakkauksen kun et halua pidentää kynsiäsi mutta haluat niistä näyttävät ja kestävät. La Chica Geelilakkaus on erittäin suosittu asiakkaidemme keskuudessa ja teemme vuosittain useita tuhansia Geelilakkauksia tyytyväisille kanta-asiakkaillemme.

Käytämme Sinun kynsiisi vain parhaita Geelilakkaustuotteita ja kovetamme Geelilakkauksen UV-valolla, samaan tapaan kuin Rakennekynnet ja lopputulos on kauniit, kestävät ja kiiltävät kynnet Sinun haluamallasi viimeistelyllä. Teemme La Chica Geelilakkaukseen samanlaisia koristeluita kuin La Chica Rakennekynsiin ja saat meiltä La Chica Geelilakkauksen tietenkin myös Glitter kimalteella sekä klassisella Ranskalaisella tyylillä.

Geelilakkaus kestää tapauksesta riippuen noin 2-4 viikkoa, jonka jälkeen huollamme Geelilakkauksesi samaan tapaan kuin La Chica Rakennekynnet. Huollon yhteydessä on myös mahdollista vaihtaa kynsien väriä ja tehdä uusia koristeluja. Geelilakkaus voidaan haluttaessa poistaa kynsistudiossa.

La Chica Geelilakkauksen huollot alkaen 49 €, Uusi La Chica Geelilakkaus alkaen 47 €.
Kanta-asiakkaanamme saat joka 10. Geelilakkauksen huollon puoleen hintaan!

Varaa aika La Chica Geelilakkausta varten sinua lähimpään La Chica kauneushoitolaan tästä.

RAKENNEKYNSIEN JA GEELILAKKAUKSEN HOITO-OHJE

Rakennekynsiä ja geelilakkausta on huollettava säännöllisesti kynsistudiossa 3-5 viikon välein. Säännöllinen huolto pitää rakennekynnet kauniina ja hyväkuntoisina. Käsillä tehtävä työ, sekä muut henkilökohtaiset seikat vaikuttavat huoltovälin pituuteen, samoin kuin se miten huoliteltuna haluat pitää kyntesi. Seuraava huolto kannattaa joka tapauksessa varata samalla kun kynnet tehdään tai huolletaan.

Rakennekynsien tai geelilakkauksen pysymiseksi kauniina mahdollisimman pitkään, on säännöllisen huoltovälin lisäksi otettava huomioon seuraavat seikat:

  • Älä koskaan leikkaa, pure, revi tai nypi kynsien kärkiä, eikä myöskään oman kynnen päällä olevaa osaa.
  • Vaikka rakennekynnet tuntuvat kovalta, ne eivät ole työvälineitä, eivätkä kestä sen tyyppistä käyttöä. Mitä vähemmän kynnet osuvat mihinkään, sitä pidempään ne kestävät kauniina.
  • Ole varovainen etteivät uudet (pitkät) kyntesi jää esimerkiksi kaapinovien tai vastaavien väliin, samoin on syytä olla varovainen etteivät kynnet väänny esimerkiksi painettaessa sormenpäällä jotakin painiketta.
  • Pidä kätesi ja erityisesti kynnet puhtaana. Kynsien alapuolen voit puhdistaa kynsiharjalla.
  • Tehdessäsi kotitöitä tai käsitellessäsi erilaisia pesuaineita ja kemikaaleja, puutarhamultaa tai vastaavaa, suojaa kädet kumi- tai työkäsineillä. Erilaiset kemikaalit voivat helposti vahingoittaa kynsiä.
  • Kun kynnet kasvavat huoltojen välissä ja haluat lyhentää niitä, älä missään tapauksessa yritä leikata rakennekynsiä. Lyhentäminen pitää aina tehdä viilaamalla. Huoltoväli kynsistudiossa on 3-5 viikkoa.
  • Mikäli poistat kynsilakkaa, niin käytä vain sellaista poistoainetta joka ei sisällä asetonia. Tällaista kynsilakanpoistoainetta voit ostaa kynsistudiosta.
  • Mikäli kynsiin kaikesta huolimatta tulee jokin kauneusvirhe, voit tarpeen tullen varata ajan huoltokertojen väliin pientä korjausta varten. Soita liikkeeseen tai kirjoita meille viestiä jos sinulla on kysyttävää.
Jos sinulla ei ole vielä seuraavaa huoltoaikaa varattuna, niin varaa kynsillesi huoltoaika tästä. La Chica on rakennekynsien asiantuntija yli 15 vuoden kokemuksella!

LA CHICA RAKENNEKYNSIEN LAATUTAKUU

La Chica Rakennekynnet ja Geelilakkaus tehdään aina huippulaadukkailla materiaaleilla ja korkealla ammattitaidolla. Mikäli tästä huolimatta havaitset meidän tekemissämme rakennekynsissä tai geelilakkauksessa selkeän vian yhden viikon kuluessa käynnistä, korjaamme kynnen ilmaiseksi takuukorjauksena.

Selkeä vika tarkoittaa esimerkiksi tipin irtoamista tai halkeamaa kynsissä, jota oma toimintasi ei ole aiheuttanut. Jos kynsi halkeaa esimerkiksi siksi että se jää kaapinoven väliin, niin takuukorjaukseen ei ole oikeutta. Kynsiä on kohdeltava muutenkin varovasti, rakennekynsien hoito-ohjeessamme on tarkemmat ohjeet.
Takuukorjauksen voi saada vain samasta liikkeestä ja samalta kynsimuotoilijalta, joka on kynnet tehnyt. Takuukorjausta pyydettäessä varaa korjausaika puhelimitse heti vian ilmetessä ja ota huomioon, että ilmaisen takuukorjauksen soveltuvuuden arvioi aina viimekädessä kynsimuotoilijamme tapauksen yksityiskohdat huomioon ottaen.

Laatutakuuta ei myönnetä oppilastöinä tehdyille rakennekynsille.