Volyymiripset

LA CHICA 4D VOLYYMIRIPSET – UPEIMMAT RIPSET!

Suosittujen ja paikkansa jo hyvin vakiinnuttaneiden Volyymiripsien seuraaja on saapunut ja se on: La Chica 4D Volyymiripset! Näillä uusilla käsintehdyillä 4 kpl D-kaari ripsen viuhkoilla pystymme tekemään sinulle täydelliset ripset. La Chica 4D Volyymiripset ovat pitkät ja tuuheat ja silti luonnolliset ja kevyet.

Uuden tekniikan tärkein ero perinteisiin Volyymiripsiin on että ripsien asettajan ei tarvitse ripsiä kiinnittäessä erikseen käyttää aikaa ripsiviuhkojen tekemiseen, vaan viuhkat on tehty käsityönä valmiiksi ja kiinnitetty kannastaan yhteen pelkän kuumentamisen avulla. Näin jokainen neljän ripsen viuhka on valmiiksi absoluuttisen täydellinen, jolloin ripsien laitto käy nopeammin ja lopputulosta voi luonnehtia vain sanoilla täydellisen upeat ripset!

La Chica 4D Volyymikuidut on valittu pitkän tuotetutkimuksen jälkeen ja ne ovat täydellisesti muotoiltuja ja ihanan pehmeitä eivätkä entuudestaan sisällä mitään liimaa kiinnityskohdassa. Valikoimassamme on kuitujen pituudet 8mm – 14mm, ripsien paksuus on perinteisistä Volyymiripsistä tuttu 0,07mm, eli ripset ovat aivan yhtä kevyet kuin perinteiset Volyymit.

Asiakkaamme rakastavat näitä ripsiä. Valitse siis La Chica 4D Volyymiripset kun haluat täydelliset ripset!
La Chica 4D Volyymiripsien huollot alkaen 65 €, Uudet La Chica 4D Volyymiripset alkaen 99 €.
Kanta-asiakkaanamme saat joka 10. ripsihuollon puoleen hintaan!

Varaa aika La Chica 4D Volyymiripsiä varten sinua lähimpään La Chica kauneushoitolaan tästä.

VOLYYMIRIPSET – NÄYTTÄVÄT JA TUUHEAT RIPSET!

Volyymiripset ovat klassista ripsienpidennystä seurannut uusi menetelmä, jonka tärkein anti on että niillä voidaan tehdä sinulle huomattavasti tuuheammat ripset kuin mitä klassinen ripsienpidennys on mahdollistanut.

Kun klassisella ripsienpidennyksellä on saatu tuotettua näyttävät ja pitkät ripset, sillä ei kuitenkaan ole voitu merkittävästi lisätä ripsien tuuheutta. Klassisessa ripsienpidennyksessä kiinnitetään yksittäisiä suhteellisen paksuja ripsikuituja yksittäisiin luonnonripsiin ja tästä johtuen lopputuloksena on pitkät, luontaisesti tummat tai halutun väriset näyttävät ripset, jotka ovat kuitenkin vain niin tuuheat kuin asiakkaan omat ripset mahdollistavat. Ripsikuituja ei ole voinut koskaan lopputuloksessa olla enempää kuin asiakkaalla on omia ripsiä.

Tähän ongelmaan kehitettiin onneksi erinomainen ratkaisu. Volyymiripset mahdollistavat paitsi näyttävät ja luonnolliset ripset, niin myös hyvin tuuheat ja runsaat ripset niillekin henkilöille, joilla omia ripsiä ei ole kovin runsaasti. Volyymiripset tuottavat 2-8 kertaisen määrän ripsiä klassiseen ripsien pidennykseen verrattuna, näyttäen silti hyvin luonnolliselta. Volyymiripset kiinnitetään yksittäisiin luonnon ripsiin aivan kuten klassisessakin pidennystekniikassa, mutta Volyymiripset ovat huomattavan paljon ohuempia, kevyempiä ja yhden sijasta niitä kiinnitetään kokonainen pieni viuhka (2-8 kpl) jokaiseen riittävän vahvaan luonnon ripseen.

Volyymiripset ovat silti valmistettu niin, että jokainen ripsikuitu on irrallinen ja viuhka toteutetaan vasta, kun ripsien pidennyksen tekijä asettelee ripset asiakkaan luonnonripsiin. Volyymiripsikuituja on myös eri pituisia, aivan kuten perinteisiä ripsienpidennyskuituja, eli Volyymiripsistä saadaan muotoiltua samanlainen kaunis ja luonnollinen ripsikaari kuin perinteisistäkin ripsien pidennyskuiduista. Voidaankin sanoa että Volyymiripset ovat aivan kuin perinteinen hyvin tehty ripsien pidennys, mutta hurjasti tuuheampi! Tästä huolimatta ripset eivät tunnu lainkaan painavilta, sillä Volyymiripsikuidut ovat jopa 7 kertaa kevyempiä kuin perinteiset ripsienpidennyskuidut.

La Chica Volyymiripsien huollot alkaen 65 €, Uudet La Chica Volyymiripset alkaen 99 €.
Kanta-asiakkaanamme saat joka 10. ripsihuollon puoleen hintaan!

Varaa itsellesi aika Volyymiripsiä varten sinua lähimpään La Chica kauneushoitolaan tästä.

Klassinen ripsien pidennys – Klassista kauneutta

Kun omat ripsesi ovat jo riittävän tuuheat ja haluat vain pidentää niitä, valitse La Chica klassinen ripsienpidennys.

Klassinen ripsienpidennystekniikkamme tuottaa hyvin luonnollisen näköiset pitkät ja näyttävät ripset. Menetelmä perustuu yksittäisten hieman eri pituisten kuitujen kiinnittämiseen ripsiin erikoisliimalla. Ripset kiinnitetään niin, että niistä muodostuu tasaisen kaareva ja kaunis ripsilinja, jossa ripset ovat hieman pidemmät ulkolaidalla ja keskellä kuin sisänurkassa.

Klassisen ripsienpidennyksen huollot alkaen 65 €, Uusi Klassinen ripsienpidennys alkaen 105 €.
Kanta-asiakkaanamme saat joka 10. ripsihuollon puoleen hintaan!

Varaa itsellesi aika Klassista Ripsienpidennystä varten sinua lähimpään La Chica kauneushoitolaan tästä.

VOLYYMIRIPSIEN JA KLASSISEN RIPSIENPIDENNYKSEN HOITO-OHJE

Volyymiripsiä ja Klassista ripsienpidennystä on huollettava säännöllisesti ammattilaisella, suosituksemme mukainen sopiva huoltoväli on 2-4 viikkoa. Ripset voivat tosin kestää jopa kaksi kuukautta, riippuen omien ripsiesi luonnollisesta kasvusta ja siitä miten hyvin hoidat ripsiäsi. Silmäripsen kasvukausi kestää 60-90 päivää ja ripset putoavat luonnollisesti kasvunsa päätyttyä, joten 2-4 viikon välein tarvitaan täydentäviä ripsiä korvaamaan pudonneet ripset.

Jotta ripsesi pysyvät kauniina mahdollisimman pitkään, on säännöllisen huoltovälin lisäksi otettava huomioon seuraavat seikat:

  • Vältä ripsien kastumista ensimmäisten 24 tunnin kuluessa, jotta liima ehtii kuivua läpikotaisin.
  • Kannattaa nukkua selällään ensimmäisenä yönä, jotta ripsesi eivät sotkeutuisi kuivumisen aikana. Voit harjata ripset hyvin varovasti ripsiharjalla seuraavana aamuna erotellaksesi ripset.
  • Ensimmäiset kaksi päivää ripsien laitosta kannattaa välttää suihkua, saunaa, rusketushoitoja tai uimista. Tämän jälkeenkään emme suosittele runsasta saunomista tai liian kuumaa suihkua, koska alituinen kuumuus voi aiheuttaa liimasiteen heikkenemisen.
  • Älä käytä kovia mekaanisia ripsien taivuttajia, sillä ne voivat vahingoittaa ja katkaista niin synteettiset ripset kuin myös omat ripset.
  • Vältä öljypohjaisia puhdistusaineita silmiin ja silmänympärysalueelle. Käytä mielummin vettä tai geelimäisiä puhdistustuotteita. Älä käytä vanupalloja, vanulappuja tai vanupuikkoja suoraan ripsiin, koska puuvillan kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan.
  • Ripsivärin käyttö ei ole tarpeen, mutta jos kuitenkin haluat näyttävämmät ripset vaikka juhliin, niin valitse sellainen ripsiväri joka on helppo pestä pois myöhemmin.
  • Vältä kemiallisia happopitoisia kuorinta-aineita, nämä aineet tuhoavat liimasidoksen.
  • Ripsien pidennystä ei voi poistaa kotikonstein. Jos päätät jossain vaiheessa luopua ripsien pidennyksestäsi, niin voit joko varata sitä varten ajan meiltä, tai vaihtoehtoisesti antaa ripsien pidennyksen poistua vähitellen luonnollisen ripsien uusiutumisen kautta, johon kuluu edellä mainittu 60-90 päivää.
Jos sinulla ei ole vielä seuraavaa huoltoaikaa varattuna, niin varaa ripsillesi huoltoaika tästä.